WELCOME
OP JO-GA

Running & Yoga retreat

Welkom bij JO-GA retreat! Wij nodigen u uit voor een unieke ervaring die sport, welzijn en gezonde voeding combineert aan de poort van de Belgische Ardennen!

Kom naar de streek van Namen voor een uitzonderlijk verblijf gewijd aan running, yoga en jezelf.

Aan alles is gedacht om u een pauze te gunnen in het hart van de natuur, in een van de mooiste dorpen van Wallonië. Laad je batterijen op, ontspan. Kortom, zorg goed voor uzelf tijdens dit ALL INCLUSIVE ontspanningsverblijf.

ACCOMODATIE 5*

De retraite vindt plaats in de streek van Namen, in een uitzonderlijke gîte midden in de natuur waar u volledig kunt ontsnappen aan de dagelijkse stress en u kunt bevrijden van elke mentale last.

Omgeven door de ongerepte landschappen van de Condroz-Famenne, tussen bossen en heuvels, beschikt de accommodatie over al het nodige comfort, evenals een wellnessruimte met sauna, jacuzzi, nordic bad en verwarmd zwembad.

Alle noodzakelijke ingrediënten zijn samengebracht om uit de dagelijkse sleur te ontsnappen. Het verblijf is all inclusive, u hoeft zich nergens zorgen over te maken, wij zorgen voor alles!

RUNNING / WALKING

Het is in de inspanning dat men voldoening vindt! Of u hier nu alleen bent om een beetje te sporten of om uw prestaties te verbeteren, dagelijkse uitstapjes zullen u onvermijdelijk helpen om uw energie te verhogen.

U zult profiteren van het advies van een specialist: trailtechnieken, uithoudingsvermogen, specifieke workout , herstel…, voor de meer ervarenen

Onder begeleiding van onze professionele coach en gedragen door de kracht van de groep, krijgt u de gelegenheid om de mooiste natuurpaden te bewandelen en de streek te ontdekken.

Gedurende uw hele verblijf zullen onze coaches er zijn om u te helpen uw sportbeoefening en uw mentale ontwikkeling te verbeteren.

Het niveau is aangepast volgens de deelnemers. Deelname aan de verschillende loopsessies is niet verplicht.

YOGA

Een totale onderdompeling voor uw welzijn.

Of u nu de beoefening van yoga wilt ontdekken, het effectief wilt combineren met uw runningtraining of nog verder wilt gaan in uw huidige kennis, de twee dagelijkse sessies en het advies van onze yogaleraar zullen u op alle niveaus tevreden stellen.

Yoga gaat niet alleen over lenigheid of het herhalen van houdingen, het maakt een complete fysieke workout mogelijk, maar ook over jezelf leren kennen en je goed voelen in lichaam en geest. Yoga stelt je in staat om alle aspecten van je wezen te ontwikkelen.

Toegankelijk voor iedereen zonder enige beperkingen. Deelname aan de verschillende yogasessies is niet verplicht.

FOOD

JO-GA biedt een 100% HEALTHY FOOD verblijf! Gezond eten van ’s morgens tot ’s avonds, met de grootste zorg bereid door onze chef.

Ontdek nieuwe ingrediënten, laat u verrassen door onverwachte combinaties en originele presentaties.

Sta op met een dagelijks ontbijt, neem een pauze tijdens de lunch en ontspan elke avond met een 3-gangen diner.

Alles in huis gemaakt met liefde, passie en speciale aandacht voor biologische en lokale producten.

PROGRAMMA

Tijdens de JO-GA retreat krijgt u de gelegenheid om deel te nemen aan :

  • 4 running uitstapjes
  • 6 yoga sessies
  • 1 massage van 50′ (in optie)

Maar ook om te genieten van 100% gezond voedsel:

  • 3 gevarieerde ontbijten
  • 1 volledige brunch
  • 3 lunches
  • 3 diners (voorgerecht/hoofdgerecht/dessert)
  • 1 ‘fun dinner’

U kunt in uw vrije tijd ook gebruik maken van de wellnessfaciliteiten: sauna, jacuzzi, nordic bad, verwarmd buitenzwembad, elektrische fietsen, tennisbaan, wandelen in de tuin, de streek ontdekken, lezen, mediteren, … doen wat u wilt!

Boek met een gerust hart!

100% Terugbetaald

In geval van Covid-beperking