‘LE REFUGE’ – GEDEELDE KAMER

Op zoek naar gezelschap en comfort tegen een betaalbare prijs? De gemeenschappelijke kamer  van « Le Refuge » bevindt zich in een bijgebouw van het hoofdgebouw. Het is de heerschappij van het bos, de hypergezellige kant van de “berghut” zonder de hoogte… nestel u in een van de stapelbedden of in een van de “slaapkamerruimtes”.  Alle nodige comfort is voorzien met kwaliteits beddengoed, een kitchenette, twee douches, sanitair en directe toegang tot de tuin. Een unieke plek!

€ 875

per verblijf per persoon

Details & Reservatie

DUBBELE COMFORT KAMER

De comfort kamers zijn echte cocons. Ze bieden allemaal beddengoed van hoge kwaliteit. De gebruikte tinten en de warme inrichting creëren een zeer gezellige sfeer. De twee kamers delen een grote badkamer met toilet, douche en bad. Deel je kamer met een vriend of een andere deelnemer! Tweepersoonsbed of aparte bedden.

€ 950

per verblijf per persoon in een gedeelde kamer

Details & Reservatie

COMFORT KAMER – EENVOUDIG GEBRUIK

Kom je alleen, maar wil je privacy en comfort? Geen zorgen, het is mogelijk om alleen van een comfortabele tweepersoonskamer te genieten. (Beperkte plaatsen)

€ 1 185

par verblijf per persoon

Details & Reservatie

DE PENTHOUSE SUITE

De suite op het dak biedt comfort en privacy. Zeer ruim, met dubbel bed van zeer goede kwaliteit en een eigen waterhoek met wastafel en ligbad. De warme tinten en decoratie creëren een zeer gezellige sfeer.

€ 1040

per verblijf per persoon

Details & Reservatie

‘LA CABANE DU JARDIN’

Wilt u zich zo dicht mogelijk bij de natuur voelen? Verblijf in een privé hut in het midden van de tuin!  De hut biedt plaats aan twee personen in een comfort waar Robinson jaloers op zou zijn: leefruimte met tweepersoonsbed, keukentje, badkamer en douche. Een klein privé-terras omringt het huisje en is uitgerust met tuinmeubilair dat perfect is om te flaneren. Het uitzicht op de natuur is ongelooflijk!

Reservatie enkel mogelijk met bezetting van twee personen.

€ 1130

per verblijf per persoon

Details & Reservatie

Boek met een gerust hart!

100% Terugbetaald

In geval van Covid-beperking