IN HET HART VAN DE NATUUR

De Jo-Ga retreat vindt plaats in één van de mooiste dorpen van Wallonië, in de provincie Namen en meer bepaald in Condroz-Famenne. Een streek vol boeiende activiteiten en plaatsen zoals kastelen, boerderijen, grotten, beekjes, adembenemende panorama’s, drie van de mooiste dorpen van Wallonië, ontelbare mogelijkheden voor wandelingen midden in de natuur, …

Uw accommodatie bevindt zich in een groene omgeving tussen platteland, valleien, weilanden en oude gebouwen waar u het uitzonderlijke gebouwd en natuurlijk erfgoed van de streek kunt ontdekken.

Kortom, de Jo-Ga retreat vindt plaats op een plek die bevorderlijk is om te herbronnen. Een bevoorrechte Belgische terroir, waar u zich kunt tegoed doen aan  natuur en ontdekking.

ACCOMMODATIE 5*

De Jo-Ga retreats vinden plaats in een elegante gîte die met de grootste zorg is uitgekozen. Een ruime en gezellige accommodatie, dicht bij de natuur en met al het nodige comfort voor een puur moment van welzijn! De natuurlijke tinten en gebruikte materialen geven het een zeer warme sfeer waar u zich op uw gemak zult voelen.

Op elk moment van de dag heeft u de keuze om te pauzeren in uw kamer of om andere gasten te ontmoeten in de gemeenschappelijke ruimtes.

Zitten bij de open haard in de winter, een duik nemen in het zwembad in de zomer, loungen in de jacuzzi, genieten van het terras, de tennisbaan of zelfs de elektrische fietsen zijn slechts een paar voorbeelden van de vele andere activiteiten die het huis te bieden heeft.

WELLNESS

Alle Jo-Ga retreats maken een erezaak van welzijn, u vindt er altijd een ontspanningsruimte en een aanbod van massages.

Maak gebruik van de verschillende wellnessfaciliteiten: sauna, jacuzzi, nordic bad of verwarmd buitenzwembad.

Ontspan op een van de terrassen, ontdek de grote tuin met zijn verschillende moestuinen, bewonder de paarden in de wei of observeer het leven in het kippenhok. Maak een wandeling of een fietstocht direct vanuit de gîte, speel een partijtje op de tennisbaan, …

KAMERS

Jo-Ga biedt verschillende soorten kamers.

Of u nu alleen bent of met z’n tweeën, of u uw kamer wilt delen of niet, wij hebben het aanbod dat het beste bij u past!

Boek vanaf nu een tweepersoonskamer voor 1 of 2 personen, een tweepersoonskamer om te delen met iemand die u al dan niet kent, of een bed in de gemeenschappelijke kamer.

Elke kamer heeft een badkamer om te delen of niet.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie.

Meer beelden

Boek met een gerust hart!

100% Terugbetaald

In geval van Covid-beperking