Verkoopvoorwaarden

Door deze website te bezoeken, gaat u ermee akkoord gebonden te zijn aan deze websitevoorwaarden – die van tijd tot tijd kunnen worden gewijzigd – en alle toepasselijke wet- en regelgeving. Het materiaal op deze website is beschermd door de toepasselijke wetgeving inzake auteursrecht en handelsmerken.

Reserverings- en betalingsvoorwaarden (uitgezonderd Covid 19 voorwaarden)

Reserveringen worden aanvaard op basis van het beginsel “wie het eerst komt, het eerst maalt”, aangezien de ruimte beperkt is. Om uw plaats veilig te stellen, dient u een niet-restitueerbare aanbetaling van €265 te doen op het moment van de boeking. Volledige betaling is vereist 6 weken voor de reis (tenzij anders vermeld). Betalingen kunnen worden verricht via bankoverschrijving of PayPal.

Let op: PayPal betalingen worden onderworpen aan hun 5% administratiekosten en credit card 2,5% Europese credit cards, 3% buiten Europa.

In geval van een bankoverschrijving, gelieve de datum van de retraite te vermelden, evenals uw naam en e-mail adres. Wij zullen contact met u opnemen zodra wij de aanbetaling hebben ontvangen. Indien u geen antwoord van ons ontvangt, kunt u contact met ons opnemen via de volgende e-mail info@jo-ga.be.

Jo-Ga Retreat moet een aanbetaling van €265 ontvangen binnen 7 dagen na boeking. Het restantbedrag dient uiterlijk 6 weken voor aanvang van de geboekte retraite te zijn voldaan.

De reservering wordt pas als definitief beschouwd na bevestiging, per e-mail, dat wij de aanbetaling van 265 € hebben ontvangen.

  • Op verzoek is een voorreservering mogelijk voor 48 uur.
  • Voor een formele boeking van een Jo-Ga retraite wordt een niet-restitueerbare boekingsvergoeding van tweehonderdvijfenzestig euro (€265) gevraagd. (In geval van annulering zijn deze reserveringskosten (€ 265) overdraagbaar aan een andere deelnemer die door de oorspronkelijke deelnemer is gevonden en toegewezen).
  • Het volledige bedrag dient 6 weken voor de aanvangsdatum van de retraite te zijn voldaan, tenzij anders vermeld.
  • Retraite prijzen worden berekend per persoon en zijn NIET inclusief reiskosten (taxi, trein, vluchten,…).

 

Annulerings- en terugbetalingsbeleid

De definitie van een “annulering” is het niet bijwonen van je geplande retraite. “U” verwijst naar de klant die een Jo-Ga retraite boekt. “We” verwijst naar Jo-Ga Retreat.

Het is uw verantwoordelijkheid om onze annuleringsvoorwaarden te lezen en te begrijpen voordat u een reservering maakt.

Natuurlijk schrijft niemand zich in met de bedoeling zijn retraite te annuleren of uit te stellen, maar onverwachte dingen gebeuren, dus sluit a.u.b. een reisannuleringsverzekering af zodra u uw boeking hebt gemaakt. Er moet ook een reisverzekering worden afgesloten om de medische kosten te dekken in geval van een ongeval tijdens de retraite. De meeste reisverzekeringen moeten binnen 14 dagen na uw boeking worden afgesloten.

Annulering door de klant (voorwaarden uitgezonderd Covid-19)

U kunt uw reservering annuleren door ons hiervan schriftelijk op de hoogte te stellen via onze e-mail info@jo-ga.be. De annulering wordt van kracht wanneer Jo-Ga Retreat een e-mail heeft gestuurd ter bevestiging van de annulering van de boeking.

  • Wij dekken geen kosten voor internationale bankoverschrijvingen of transactiekosten voor welk type annulering dan ook.
  • De reserveringskosten van tweehonderdvijfenzestig euro (265 €) worden niet gerestitueerd.
  • In geval van annulering zijn deze reserveringskosten (€ 265) overdraagbaar aan een andere deelnemer die door de oorspronkelijke deelnemer is gevonden en toegewezen.
  • Bij annulering meer dan vijftig (50) dagen voor de aanvangsdatum van de retraite, worden alle gedane betalingen terugbetaald minus de aanbetaling van €265.
  • Als het annuleringsverzoek binnen negenenveertig (49) dagen voor de retraitedatum wordt ingediend, zal 50% van het totaalbedrag worden terugbetaald.
  • Bij annulering minder dan tweeëntwintig (22) dagen voor de aanvangsdatum van de retraite, wordt 100% van de reissom verbeurd.

Aangezien wij ons vooraf moeten vastleggen op accommodatie en andere regelingen, kunnen om geen enkele reden uitzonderingen op ons beleid worden gemaakt. Wij bieden geen krediet voor late aankomst of vervroegd vertrek.

Uitzonderingen kunnen niet worden gemaakt om welke reden dan ook, inclusief weersomstandigheden, verwondingen/ziekte of persoonlijke noodgevallen. Er wordt geen terugbetaling gedaan voor no-shows of niet-gebruikte diensten, of ze nu deel uitmaken van de inbegrepen tour prijs of vooraf geboekte optionele arrangementen.

Jo-Ga Retreat is niet verantwoordelijk voor de combinatie van vliegtickets of aanvullende reisarrangementen geboekt via een bron. Annuleringen ten gevolge van reisadviezen, oorlogshandelingen of terrorisme, natuurrampen, stakingen, technische problemen, politieke onrust, enz.

Boek met een gerust hart!

100% Terugbetaald

In geval van Covid-beperking